Talvised maitsed, mis ühendavad

Talv toob inimesed kokku – olgu siis pidulaua ääres, värskes õhus jalutuskäigul või lihtsalt koduses hubases õhkkonnas. Hea toit loob meeleolu ja ühendab inimesed, olgu hetk suur või väike.
Rakvere toob lauale ehtsad talvised maitsed, mis teevad iga koosolemise veelgi mõnusamaks. Meie tooted on loodud selleks, et pakkuda head maitset, mugavust ja rõõmu ühes lauas – sest just nii sünnibki tõeline jõulumaagia.
Hoiame au sees puhtaid maitseid ja lihtsust, et igast toidukorrast saaks pidu – kasvõi argisel õhtul.

Lisaks tuttavatele lemmikutele ootavad sind sel talvel ka uued maitseelamused:

UUS Sinepine seasisefilee 700g – mahlane ja õrn liharoog, kus sinepi vürtsikus lisab mõnusa sügavuse ja iseloomu. Pehme ja hõrk sisefilee on ideaalne valik neile, kes hindavad lihtsat, kuid elegantset maitset.

UUS Piprane seakaelakarbonaad küpsetuskarbis 500g – selle roa puhul pääseb esile liha naturaalne maitse. See lihtne, ent täidlane karbonaad sobib ideaalselt pipraarmastajatele ja neile, kes hindavad ehtsat ning ausat liharooga.

UUS Ahjuvorstid jõhvikatega 400g – naturaalses lambasooles valmistatud sealihast ahjuvorstid, millele lisatud jõhvikad annavad kerge magushapu noodi ning mis tasakaalustab ploomipüree puuviljast magusust.

UUS Rakvere peened verivorstid 350g – klassikalise retsepti järgi valmistatud peenikesed verivorstid lambasooles, milles on kasutatud ehtsat toiduverd, odrakruupe ja seapekki. Kergelt suitsune maitse ja majoraani, pipra ning nelgi kooslus loovad tõelise jõuluhõngu.
Jõulutoode 2025 – Parim verivorst

UUS Verikäkk viilutatud 300g – traditsiooniline ja toekas verikäkk, mis on valmistatud toiduverest, rukki- ja nisujahust ning seapekist. Valmisviilud muudavad toote eriti mugavaks ja kiireks lahenduseks, kui soovid klassikalist maitset ilma vaevata.

Miniverivorst suitsulihaga 400g – suupärased miniverivorstid koos ehtsa suitsulihaga on mõnus alternatiiv klassikalistele verivorstidele. Kergelt tammesuitsune maitse ja parajalt krõbe tekstuur teevad neist iga pidulaua lemmiku.