Singi- juustutäidisega pannkoogid

Koostisosad

200g Rakvere suitsusink
0,5 tl Soola
2 dl Nisujahu
2,5 dl Piima
muna 1
Täidis:
1-2 dl Ananassisalsa (Santa Maria)
Riivitud juust 150g
3-4 sl Õli
Petersell

Valmistamine

Klopi muna soolaga lahti, lisa väheke piima ja jahu. Vispelda ühtlaseks ning lisa ülejäänud piim. Kuumuta pannil õli, küpseta ülepannkoogid. Tõsta koogid taldrikule, küpsetuspaber vahele panduna, lase väheke jahtuda.
Puista pannkoogi peale riivitud juustu ja hakitud sinki, tõsta lusikaga väheke salsat ja hakitud peterselli.
Keera kook rulli ja tõsta õliga määritud ahjuvormi. Toimi samuti ka teiste pannkookidega. Puista rullidele väheke riivitud juustu ja järelküpseta 200 C juures 10 min. Road saad ette valmistada ka eelmisel päeval!