Ciabatta kukkel mustikatoorvorsti, marineeritud sibula ja trühvlimaitselise aioliga

Koostisosad
Ciabatta kukkel 6 tk
Mustika toorvorstid 400g
Mugulsibul punane 100g
Õunaveiniäädikas 150ml
Suhkur 50g
Sool 10g
Kadakamari 10g
Majonees 120g
Valge trühvli õli 20ml
Küüslauk 1 küün
Murulauk 10g
Valmistamine
Soojenda ahi kuni 220°C-ni. Küpseta toorvorste 8-10 minutit 220°C juures.
Keeda potis õunaveiniäädikas, suhkur ja sool. Lõika sibulast peenikesed kettad ja vala äädika marinaadiga üle, lase seista 1-2 tundi külmikus.
Haki murulauk ja küüslauk, sega see koos majoneesi ja trühvliõliga kokku.
Lõika ciabatta pooleks ja prae pannil ainult seest poolt kuni jääb kergelt krõbe. Võib teha ka rösteris.
Määri ciabatta viilud aioliga, pane marineeritud sibul, siis küpsetatud toorvorstid ja pane teise poolega kinni.