Frikadellikaste

2
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere frikadelle
1 sibul
2 dl veise- või kanapuljongit
2 dl köögikoort
1-2 tl mahedamat sinepit
1 sl hakitud murulauku
soola-pipart
veidi õli ja võid praadimiseks

Valmistamine

Kuumuta pann ja lisa rasvaine. Vala külmunud frikadellid pannile ja pruunista. Eemalda frikadellid ja lisa pannile hakitud sibul. Prae u 5 minuti jooksul keskmisel kuumusel ja sega, kuni see on pehme ja kergelt pruunistunud. Lisa pannile puljong ja koor ja kuumuta keemiseni. Lisa sinep ja kuumuta veel veidi, kuni vedelik kergelt pakseneb. Lisa frikadellid ja maitsesta ning puista lõpetuseks peale murulauk. Serveeri näiteks koos keedukartuli või kartulitambiga ja keedetud noorte porgandite ning hernestega.