Kodune burger praesibula ja hapukurgiga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

8 Leiburi Kaerasepiku pala viilu
8 Rakvere pihvi
4 viilu Epiim Special juustu
4 sl Felix Malbe sinepit
4 sl Felix Tomatiketšupit
4 sibulat
4 hapukurki
lollo rosso salatit
õli ja veidi soola (ning soovi korral ka tuhksuhkrut) praadimiseks

Valmistamine

Viiluta sibul õhukeselt, maitsesta soolaga ja kuumuta vähese õliga pannil keskmise kuumuse juures u 10 minuti jooksul, kuni sibularõngad on pehmed ja kuldsed (kena jume saad sibulale kiiremini, kui poole küpsemisaja pealt lisad sibulale näpuotsaga tuhksuhkrut).

Kuumuta pannil, ahjus või grillil pihvid vastavalt pakendi juhistele. Kui need on parajalt soojad, tõsta pihvidele juust ja kuumuta veel veidi, kuni juust hakkab sulama. Kuumuta ahjus, grillil või rösteris kiirelt saiaviilud, määri pooltele nii ketšupit kui sinepit. Tõsta alumistele viiludele kaks kotletti ja jaga nendele praesibul. Tõsta peale viilutatud kurk ja salatilehed ning kata pealmiste saiaviiludega.