Krõbedad salaamikorvikesed
Koostisosad
1 pakk Rakvere viilutatud Parma salaamit
16 marineeritud kõrvitsa kuubikut
8 kivita tumedat oliivi
u 4 päikesekuivatatud tomati lõiku
rosmariinilehti
Valmistamine
Suru salaamiviilud mini-muffinivormi. Vormi fooliumist 16 pallikest ja suska iga vorstiviilu keskele, et hiljem täidisele sobiv pesa kindlustada.
Küpseta ahjus 200-kraadi juures u 10 minutit, kuni salaami on krõbe. Eemalda foolium ja tõsta vorstid majapidamispaberile, et liigne rasv eemalduks.
Pane iga vorstikorvikese sisse kõrvitsakuubik, pool oliivi, ¼ päikesekuivatatud tomatid ja rosmariinileht. Naudi kohe või hiljem.
P.S. Muffinivormi jäänud rasva ära ära viska – seda saad kasutada hiljem näiteks ahjukartulitele või -köögiviljadele põneva maitse lisamiseks.