Mustika šašlõkipada
6

Koostisosad
Mustikašašlõkk 800g
Mugulsibul 80g
Porgand 100g
Varsseller 50g
Küüslauk 20g
Pastinaak 50g
Veisepuljong 800ml
Õli praadimiseks 30ml
Valmistamine
Puhasta köögiviljad ja lõika need suuremateks tükkideks.
Mustikašašlõkk lase läbi sõela nii, et jää vedelikku alles.
Prae potis kergelt köögiviljad kuni kuldse värvini, peale seda lisa šašlõkiliha, prae seda koos köögiviljadega kuni tekib koorik, peale seda lisa vedelik, mis jäi pakist alles ja lisa veisepuljong.
Hauta madalal temperatuuril umbes 1-1.5 tundi kuni vedelik läheb paksemaks ja liha pehmeks.
Juhul kui on vaja – maitsesta soola, pipraga ja suhkruga.