Nachod lihapallidega

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere tex-mex lihapalle
200 g maisikrõpse
u 250 g meelepärast salsakastet
200 g juustu (nt. Cheddar või mozzarella)
veidi õli praadimiseks

Lisaks :
2-3 väiksemat tükeldatud tomatit
1 väike avokaado
1 väike punane sibul
1 tšillikaun või jalapeno
50 g konservmaisi
koriandrilehti
2 laimi

Valmistamine

Pruunista pannil lihapallid, lisa salsakaste ja vajadusel veidi vett ning lase u 10 minutit podiseda. Kalla maisikrõpsud ahjuvormi ja lükka vormi äärtesse, nii et keskele jääb vaba ruum ja kalla lihapallid koos kastmega sinna. Kata vormisisu riivjuustuga ning küpseta grillrežiimil 200-kraadi juures u 10 minutit. Samal ajal haki tomatid, avokaado , sibul ja tšilli tõsta koos konservmaisiga kaussi , maitsesta soola-pipra ja laimimahlaga ning sega. Tõsta nachod ahjust välja, kata kiirelt tomati-avokaadoseguga, lisa koriandrilehti ning veel laimimahla.

Naudi kohe!