Pelmeenivorm köögiviljade ja juustuga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere Pere pelmeene
1 küüslauguküüs
250 g suvikõrvitsat
400 g purustatud tomatite konservi
suur peotäis spinatilehti
100 g juustu
0,5 tl kuivatatud tüümiani
hakitud peterselli ja murulauku
soola, pipart ja veidi õli praadimiseks

Valmistamine

Kuumuta pann, lisa veidi õli ja tükeldatud suvikõrvits ning hakitud küüslauk. Pruunista kergelt paari minuti jooksul ja maitsesta soola-pipra ning tüümianiga. Lisa tomatikonserv ja 2 dl vett ning lase keema tõusta. Sega sekka spinat ja kui lehed on pehmenenud, siis ka külmad pelmeenid. Maitsesta segu ürtide ja soola pipraga ning kalla ahjuvormi. Puista peale juust ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 35 minutit.