Rukkipala praetud õhulise hommikusingi ja munaga, hapukoore-karulauguremulaad

6
Retsept: Rando Volkov, Foto: Britt Paju

Koostisosad

Rukkipala leib 1 kuuene pakk
Rakvere õhuline hommikusink 1 pakk 200g
Kanamuna 6 tk
Hapukoor 20% 200g
Karulaugulehed 30g
Sinep dijon 30g
Mugulsibul punane 50g
Õli praadimiseks 10ml
Salatileht 1pk

Valmistamine

Lõika mugulsibul väikseks kuubikuks, blenderis sega läbi hapukoor, karulauk, sinep. Peale seda lisa sibulakuubik, maitsesta soolaga ja sega kokku.

Panni peal pane praadima 2 viilu sinki, sinna peale pane muna. Maitsesta soola ja pipraga, pane veel kaks viilu sinki muna peale.

Prae ühelt poolt kuni pool muna on kõva, peale seda keera teisele poole ja prae kuni muna saab valmis.

Määri rukkipala leiva mõlemad viilud remulaadiga, pane salatileht, selle peale praetud muna ja pane kinni.