Salat grillitud spargli, mustikate ja burrataga
2

Koostisosad
1 karp Mustika toorvorste 400g
70 g spinatilehti
250 g sparglivarsi
1-2 burratapalli
150 g kultuurmustikaid
väike peotäis basiilikulehti
2 sl palsamiäädikat
2 sl väärisoliviõli
soola, pipart
Valmistamine
Murra sparglitelt puitunud varreosa ja määri varred kergelt 1 tl oliiviõliga. Grilli 2-3 minuti jooksul kergelt jumekaks ja lõika suupärasemateks tükkideks. Sega spinatilehtede, poole mustikakoguse, hakitud basiiliku, 1 sl õli ning palsamiäädikaga kergel läbi ja maitsesta. Tõsta vaagnale ja lisa salatile burratapall(id) ning ülejäänud mustikad. Nirista peale järele jäänud palsamiäädikas ja serveeri koos Rakvere Mustika toorvorstidega.