Suvine kartuli-suitsuvorstisalat

Koostisosad
500 g keedukartuleid (noored kartulid võid jätta ka koorimata)
150 g Rakvere Mõnus täissuitsuvorsti
2 kurki
6 redist
1 väike punane sibul
2 sl väikeseid kappareid
4 sl hakitud värsket tilli
Kaste:
5 sl väärisoliiviõli
1 sl teralist Dijoni sinepit
2 sl valge veini äädikat
soola, pipart
Valmistamine
Klopi kausipõhjas kokku kastme komponendid ja lisa hakitud till.
Lõika kartulid paari-kolme sentimeetristeks tükkideks ja tõsta kaussi. Lisa tükeldatud kurk ja viilutatud redis. Koori sibul ja lõika viiludeks või haki soovi korral peenemaks.
Eemalda täissuitsuvorstilt kest ja lõika vorst suupärasteks tükkideks. Lisa kapparid ja sega kõik kausis kokku. Vajadusel maitsesta täiendavalt soola-pipraga ja soovi korral puista peale veel hakitud tilli. Serveeri.