Tatra-panniroog hakkliha ja peekoniga
Koostisosad
400 g | Veisehakkliha |
1 pakk | Suitsupeekon |
2 dl | tatart |
1 | sibul |
soola ja musta pipart | |
2 | varssellerivart |
10 | kirsstomatit |
hakitud tilli |
Praadimiseks:
õli |
Kodujuustukaste:
7 | kirsstomatit |
400 g | kodujuustu |
1 dl | majoneesi |
5 sl | hapukoort |
Peotäis | hakitud värsket tilli |
aroomisoola |
Valmistamine
Keeda alustuseks tatar soolaga maitsestaud veel pehmeks, nõruta sõelal. Valmista kodujuustukaste. Selleks tükelda tomatid sektoriteks ning sega kodujuustu, majoneesi ja hapukoorega. Maitsesta hakitud tilli ja aroomisoolaga. Tõsta serveerimiseni külma.
Panniroa tarvis koori ja haki sibul. Haki suitsupeekon, pruunista pannil, kuni rasv eraldub. Kuumuta pannil peekonirasvas ka sibul ja hakkliha, maitsesta soola-pipraga. Lisa pannile keedetud tatar, tükeldatud sellerivarred ja kuumuta kõike koos 5–6 minutit või kuni tatar on krõbe. Lisa ka poolitatud kirsstomatid ja hakitud till, kuumuta läbi ja maitsesta veel soola ja pipraga. Serveeri kodujuustukastmega.