Klassikaline grillburger veiselihast
Ehtne ameerikapärane klassikaline veiseburger on valmistatud kvaliteetsest eestimaisest veiselihast. Rasvasisaldus 20% tagab mahlakuse ja maitsekuse. Burgeri valmistamisel on hakkliha õrnalt segatud soola ja pipraga ning vormitud burgeriks läbimõõduga 100 mm. Erinevate lisandite ja kastmetega saad valmistada just sellise burgeri, mis sulle meeldib.
EAN | |
---|---|
220 g | 4740003014500 |
Koostisosad
veiseliha 83%, vesi, veiselihavalk, sool, must pipar, acerola-kirsi ekstrakt, dekstroos, suhkur, vürtside ekstraktid, happesuse regulaator E262, starterkultuur.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, nisu, muna ja piima.
Valmistamine
Võta burgerid karbist, vajuta pöidlaga burgerite keskele lohk. Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja saad kätt hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end põletamata 3-4 sekundit. Pintselda burgerit mõlemalt poolt vähese õliga. Küpseta grillil 5 minutit mõlemalt poolt. Pööra burgereid labidaga vaid üks kord, et pinnale tekiksid kenad grillrestitriibud!
Pannil: kuumuta õli pannil ning pruunista kiirelt burgereid kõrgel kuumusel mõlemalt poolt, seejärel alanda kuumust ning prae umbes 4 minutit mõlemalt poolt.
Ahjus: küpseta ahjus 180 C juures umbes 15 minutit. Enne serveerimist lase burgeritel kaetud nõus 1 minut järelküpseda.
Enne tarvitamist kuumtöödelda sisetemperatuurini vähemalt 72˚C.
Säilitamine
0 … +4°C
Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1012 kJ / 244 kcal |
Rasvu | 20 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 4,6 g |
Süsivesikuid | 1,0 g |
Sh suhkruid | <0,5 g |
Valke | 15 g |
Soola | 1,2 g |