Rakvere peened verivorstid
Klassikalise retsepti järgi valmistatud peenikesed verivorstid lambasooles, milles on kasutatud ehtsat toiduverd, odrakruupe ja seapekki. Kergelt suitsused vorstid on maitsestatud majoraani, pipra ning nelgiga. Sobivad ideaalselt traditsiooniliseks verivorsti maitseelamuseks nii argipäevaks kui ka pidulauale.
Jõulutoode 2025 – Parim verivorst
| EAN | |
|---|---|
| 350g | 4740003018034 |
Koostisosad
odrakruubid, sealiha 22%, toiduveri 17% (EE), seakamar, seapekk, lihavalk, sibul, sool, majoraan ehk vorstirohi, vürtsid ja maitsetaimed, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), lambasool.
Võib sisaldada vähesel määral piima, soja, sinepit, sellerit ja muna.
Valmistamine
Eemalda pakend. Eelkuumuta ahi 180 °C-ni, krõbedama tulemuse saavutamiseks määri verivorstid õliga ning küpseta ca 20 minutit kuni vorstid on pealt krõbedad. Kuumaõhufritüüris küpseta 180 °C juures 15 minutit. Toode sobib ka pannil praadimiseks ja grillil grillimiseks!
Säilitamine
+2..+6 °C
Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.
| Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
|---|---|
| Energiasisaldus | 880 kJ / 211 kcal |
| Rasvu | 12 g |
| Sh küllastunud rasvhappeid | 4,1 g |
| Süsivesikuid | 16 g |
| Sh suhkruid | < 0.5 g |
| Valke | 11 g |
| Soola | 1,9 g |