Veise välisfilee
| EAN | |
|---|---|
| 300 g | 4740003017372 |
Koostisosad
Veise välisfilee 100%
Valmistamine
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +72 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
Säilitamine
0…+4 °C
| Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
|---|---|
| Energiasisaldus | 530 kJ / 126 kcal |
| Rasvu | 5 g |
| Sh küllastunud rasvhappeid | 1,7 g |
| Süsivesikuid | 0,5 g |
| Sh suhkruid | 0,5 g |
| Valke | 20 g |
| Soola | 0,13 g |