Verikäki viilud

Traditsiooniline verikäkk on rikkalikult rauda ja valku sisaldav toit, mis on valmistatud toiduverest, rukki- ja nisujahust ning seapekist. Sobivad viilud on juba valmis lõigatud, mis teeb toote kasutamise lihtsaks – prae viilud kuumal pannil või küpseta ahjus krõbedaks ning serveeri hapukoore või kõrvitsaga.

EAN
300g 4740003017990

Koostisosad

toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, sool, sibul, vürtsid, rapsiõli, happesuse regulaatorid: E262, E330, E500.

Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.

Valmistamine

Eemalda pakend, küpseta toodet pannil keskmisel kuumusel ca 2 minutit kummaltki poolt, praeahjus temperatuuril 180 °C ca 20 minutit, kuumaõhufritüüris temperatuuril 180 °C ca 10-15 minutit või kuni meeldiva krõbedusastmeni.

Säilitamine

+2..+6 °C

Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 1116 kJ / 267 kcal
Rasvu 15 g
Sh küllastunud rasvhappeid 5,1 g
Süsivesikuid 16 g
Sh suhkruid 0,6 g
Valke 17 g
Soola 1,7 g