Verikäki viilud






Traditsiooniline verikäkk on rikkalikult rauda ja valku sisaldav toit, mis on valmistatud toiduverest, rukki- ja nisujahust ning seapekist. Sobivad viilud on juba valmis lõigatud, mis teeb toote kasutamise lihtsaks – prae viilud kuumal pannil või küpseta ahjus krõbedaks ning serveeri hapukoore või kõrvitsaga.
EAN | |
---|---|
300g | 4740003017990 |
Koostisosad
toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, sool, sibul, vürtsid, rapsiõli, happesuse regulaatorid: E262, E330, E500.
Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Eemalda pakend, küpseta toodet pannil keskmisel kuumusel ca 2 minutit kummaltki poolt, praeahjus temperatuuril 180 °C ca 20 minutit, kuumaõhufritüüris temperatuuril 180 °C ca 10-15 minutit või kuni meeldiva krõbedusastmeni.
Säilitamine
+2..+6 °C
Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1116 kJ / 267 kcal |
Rasvu | 15 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 5,1 g |
Süsivesikuid | 16 g |
Sh suhkruid | 0,6 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1,7 g |