Verikäkk
Traditsiooniline toode, kus oleme kasutanud toiduverd, rukki-ja nisujahu, seapekki, sibulat ja maitseaineid. Verikäkk on tänapäeval kahetsusväärselt veidi unustusse vajunud tervisele kasulik toit andes sööjale organisimile vajalikku rauda, valku ja erinevaid rasv-ja vesilahustuvaid vitamiine. Verikäki soovitame viiludeks lõigata ja kuumal pannil kerges õlis läbi praadida, kõrvale sobib ideaalselt hapukoor ja marineeritud kõrvits.
EAN | |
---|---|
440 g | 4740003008707 |
Koostisosad
toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, sool, sibul, vürtsid, palmili, happesuse regulaatorid: E262, E330, E500.
Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
1-2 cm paksuse viilud praadida pannil või küpsetada ahjus. Praadimisel soovitame kasutada toiduõli. Serveerida kuumalt hapukoorega.
Säilitamine
+2..+6 °C
Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1116 kJ / 267 kcal |
Rasvu | 15 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 5.1 g |
Süsivesikuid | 16 g |
Sh suhkruid | 0.6 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1.7 g |