Retseptid
Biifsteek
Kahele
Koostisosad
400 g | Biifsteek |
2-3 sl | õli |
2 | sibulat |
2 | muna |
soola ja musta pipart | |
Soovi korral: | |
1-2 tl | mädarõigast |
Valmistamine
- Koori sibulad, viiluta õhukesteks ratasteks ja pruunista õlis pannil. Tõsta taldrikule ootele.
- Maitsesta lihaviilud soola ja pipraga, pruunista kuumas õlis mõlemalt poolt. Küpseta lihatükke sõltuvalt sellest, kui küpset liha soovid. Tõsta fooliumiga kaetud liha ootele ja prae samal ajal õlis 2 härjasilma.
- Serveeri praetud lihalõigud taldrikutel, vala üle praeleemega. Jaga lihale praetud sibularattad ja tõsta peale härjasilmad. Soovi korral pane lihale ka väheke mädarõigast, maitseb hea!
- Paku juurde praekartuleid ja head klopitud kurgisalatit.
Retsept: Lia Virkus, foto: Jaan Heinmaa