EST

Retseptid

Biifsteek

Kahele

Koostisosad

400 g Biifsteek
2-3 sl õli
2 sibulat
2 muna
soola ja musta pipart
Soovi korral:
1-2 tl mädarõigast

Valmistamine

  • Koori sibulad, viiluta õhukesteks ratasteks ja pruunista õlis pannil. Tõsta taldrikule ootele.
  • Maitsesta lihaviilud soola ja pipraga, pruunista kuumas õlis mõlemalt poolt. Küpseta lihatükke sõltuvalt sellest, kui küpset liha soovid. Tõsta fooliumiga kaetud liha ootele ja prae samal ajal õlis 2 härjasilma.
  • Serveeri praetud lihalõigud taldrikutel, vala üle praeleemega. Jaga lihale praetud sibularattad ja tõsta peale härjasilmad. Soovi korral pane lihale ka väheke mädarõigast, maitseb hea!
  • Paku juurde praekartuleid ja head klopitud kurgisalatit.

Retsept: Lia Virkus, foto: Jaan Heinmaa