Retseptid
Burger peekoni ja marineeritud punase sibulaga
Neljale
Koostisosad
4 | Leiburi Brioche burgerikuklit |
4 | Klassikaline grillburger veiselihast |
4 viilu | Epiim Special juustu |
4 | Ameerikapärane toorsuitsupeekon |
8 sl | Felix tomatiketšupit |
2 | punast sibulat |
6 sl | punast veiniäädikat |
1 tl | suhkrut |
0,5 tl | soola |
4 | tomativiilu |
lehtsalatit |
Valmistamine
Viiluta sibul ja sega soola, suhkru ning äädikaga ja jäta vähemalt 15 minutiks maitsestuma. Valmista grillil või pannil veiseburger vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib. Küpseta peekoniviilud pannil või grillil krõbedaks ja soojenda samas ka kuklipooled.
Kata kuklipooled ketšupiga, tõsta alumisele kuklipoolele kotlet, sellele lehtsalat, peekon, tomativiilud ja marineeritud sibul. Kata pealmise kuklipoolega.
Retsept ja foto: Britt Paju