Koorene grill-liha BBQ-kastmes

4
Retsept: Rando Volkov, Foto: Britt Paju

Koostisosad

Kooreses marinaadis grill-liha 500g
Ketšup 300ml
Õunasiidriäädikas 100ml
Worchester kaste 50ml
Pruunsuhkur 150g
Sinep dijon 40g
Jahvatatud paprika 10g
Suitsu paprika 5g
Sibulapulber 10g
Küüslaugupulber 10g
Tšillihelbed 5g
Vesi 150ml

Valmistamine

Soojenda ahi kuni 220°C-ni.
Sefa potis kõik asjad kokku, mis lähevad BBQ-kastmele ja keeda madalal temperatuuril umbes 15-20 minutit ja jälgi, et ei kõrbeks põhja.
Küpseta grill-liha ahjus 220°C juures 15-20 minutit.
Kui liha saab valmis, lase sel puhata umbes 5 minutit, siis lõika sellest pikad ribad ja lisa need keevase BBQ-kastmesse ja lase marineerida seal paar minutit. Peale seda võib serveerida.