Suursugune muna-singitort
Koostisosad
1 pakk Õhuline Viru sink
370 g Leiburi Saibi või muud röstsaia
Munatäidis:
3 keedetud muna
100 g riivitud juustu
100 g toasooja Merevaigu sulatatud juustu
100 g majoneesi
100 g paksemat hapukoort
1,5 pakki (à 150 g) Rakvere õhulist sea- või veiselihasinki
1,5 dl sinepi- ja meekastet
2–3 dl Felixi kurgisalatit
1 paprika
värsket tilli
Valmistamine
Sega täidise jaoks toasoe toorjuust majoneesi ja koorega, lisa riivitud munad ja juust. Maitsesta vajadusel aroomisoolaga. Lõika saiaviiludel ääred ära. Lao alusele 4 saiaviilu, määri peale pool juustu-munatäidisest. Lao peale teine kiht saiaviile. Määri peale mee-sinepikaste, sellele kurgisalat ja laota peale mõnus kiht singiviile. Taas lao peale kiht saia ning kata tort pealt ja külgedelt ülejäänud juustu-munatäidisega. Kata tort toidukilega ning hoia üleöö külmas. Vahetult enne serveerimist määri peale kurgisalatit ning kaunista tort singiviilude, paprikaribade ja tilliokstega.