Veiseklops

Taisest veise tagaosalihasest on Rakvere lihameistrite poolt lõigatud ja vasardatud mugavad kulinaarias hinnatud pooltooted

Tänu vasardamisele on klopsi pehmus ja mahlasus tagatud, liharoog valmib kiirelt ja maitseb hästi. Etiketile on lisatud retsept. Liha on pärit valitud Eestimaa farmidest, mida teame ja usaldame.

EAN
400 4740003014128

Koostisosad

veisetagaosalihased (100%).

Valmistamine

Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C

Säilitamine

0…+4 ºC

 

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 547 kJ / 130 kcal
Rasvu 5 g
Sh küllastunud rasvhappeid 1,7 g
Süsivesikuid 0,3 g
Sh suhkruid 0 g
Valke 21 g
Soola 0,13 g