Veiseklops
Taisest veise tagaosalihasest on Rakvere lihameistrite poolt lõigatud ja vasardatud mugavad kulinaarias hinnatud pooltooted
Tänu vasardamisele on klopsi pehmus ja mahlasus tagatud, liharoog valmib kiirelt ja maitseb hästi. Etiketile on lisatud retsept. Liha on pärit valitud Eestimaa farmidest, mida teame ja usaldame.
EAN | |
---|---|
400 | 4740003014128 |
Koostisosad
veisetagaosalihased (100%).
Valmistamine
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
Säilitamine
0…+4 ºC
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 547 kJ / 130 kcal |
Rasvu | 5 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 1,7 g |
Süsivesikuid | 0,3 g |
Sh suhkruid | 0 g |
Valke | 21 g |
Soola | 0,13 g |