Traditsioonid, mis ühendavad!
Jõulud on koosolemise aeg. Nii tore on pere ja sõpradega rikkalikult kaetud laua ümber kokku saada, et nautida head toitu ja sooja seltskonda. Rakvere pakub ka sel erilisel ajal ühendavaid maitseid, mis aitavad igasse koju veelgi enam jõulumaagiat lisada!
Hoiame au sees puhtaid maitseid ja mugavuslahendusi, et ikka kõik saaks kerge vaevaga endale ülimaitsva peolaua.
Lisaks juba armastatud maitsetele, leiab uusi ja inspireerivaid maitseid.
Teriyaki-mustika marinaadis ahjukael 500g UUS! – pakub suurepärast maitse-elamust. Mahlane sealiha, millele annab erilise nüansi magusahapukate mustikate ja soolase teriyaki segu. Suussulava roa valmistamine on lihtne, kuna see tuleb ahjuvalmis küpsetuskarbis ning sobib suurepäraselt nii pidulauale kui ka igapäevaseks nautimiseks. Retsepti soovituse leiad meie kodulehelt
Sibula ja ürtidega ahjukael 500g UUS! – Talveõhtute lemmik – sibul ning erinevad ürdid annavad mahlasele sealihale mõnusa klassikalise maitse. Hõrgu roa valmistamine on lihtne, kuna see tuleb ahjuvalmis küpsetuskarbis ning sobib suurepäraselt nii pidulauale kui ka igapäevaseks nautimiseks.
Kauaküpsenud klassikaline seapraad UUS! – Pikk küpsetusaeg madalal temperatuuril on muutnud sealiha eriti pehmeks, kuid samas säilitanud tema mahlasuse. Mõnusa maitsestusega seapraad on juba valmis ning vajab vaid ahjus kiiret soojendamist ja saabki serveerida suurepärase roa.
Miniverivorst suitsulihaga 400g UUS! – Mõnus alternatiiv klassikalistele verivorstidele – väike, suupärane ning mõnusa kergelt tammesuitsuse maitsega.
Koore ja röstsibulaga verivorst 350g UUS! – Peenikesed ja pikad lambasooles verivorstid muudavad eriti hõrguks lisatud koor ja röstsibul – tõeline pühaderoog, mis maitseb kogu perele.
Verikäkk jõhvikatega, viilutatud 300g UUS! – Klassikalisele verikäkile annab mõnusa hapuka maitsenüansi jõhvikalisand ning toote valmistamine on lihtne, kuna sobivad viilud on juba valmis lõigatud.