Lihapallivõileivad

3
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere maitselt mahedaid lihapalle
3 ciabatta kuklit
1 tomat
mõned salatilehed (nt.Lollo Rosso)
1 punane sibul
1 sl punast veiniäädikat ja veidi suhkrut

Kaste:
3 sl Kreeka jogurtit
2 sl majoneesi
1 tl kappareid
1 sl hakitud tilli

Valmistamine

Prae lihapallid pannil või pruunista ahjus vastavalt pakendi juhistele. Viiluta sibul, sega vähese soola, näpuotsatäie suhkru ja äädikaga ning jäta mõneks minutiks maitsestuma.

Seni haki kergelt kapparid ja sega kokku kastme komponendid, rösti saiad ja viiluta tomat. Määri saia alumisele osale kastet, lisa salat, sellele tõsta tomat ja sibul ning neli lihapalli. Määri veidi kastet ka pealmise saia siseküljele ja kata sellega võileib. Korda sama ka ülejäänud saiadega.