Suupistesaiad grill-liha ja suvikõrvitsaga
Koostisosad
1 pakk Rakvere punase sõstra-rosmariini grill-liha
1 väiksem suvikõrvits
100 g maitsestamata toorjuustu
4 suurt hapusaiaviilu
1 tl tüümianilehti
1 sl valget veiniäädikat
1 väike küüslauguküüs
oliiviõli, veidi soola, suhkrut ja musta pipart
hakitud rosmariinilehti ja punaseid sõstraid
Valmistamine
Viiluta suvikõrvits, maitsesta kergelt soolaga ja lisa äädikas, veidi suhkrut , tüümianilehed ja 1tl õli. Lase vähemalt 10 minutit maitsestuda.
Maitsesta toasoe toorjuust soola-pipraga ja määri saiaviilud kergelt õliga.
Grilli liha pakendi juhiste järgi. Samal ajal kui liha peale grillimist kaane või fooliumi all puhkab, grilli paari minuti jooksul kergelt ka suvikõrvitsaviilud (kasuta soovi korral grillpanni või grillimisalust) ja sai.
Poolita saiaviilud, määri maitsestatud toorjuustuga ja lao peale suvikõrvits ning viilutatud grill-liha. Kaunista punaste sõstarde ja hakitud rosmariiniga ning nirista peale soovi korral ka veidi mahlasid, mis lihataldrikule jäid.