Sibula ja ürtidega ahjukael

Sibula ja ürtidega ahjukael on talveõhtute lemmik – sibul ning erinevad ürdid annavad mahlasele sealihale mõnusa klassikalise maitse. Hõrgu roa valmistamine on lihtne, kuna see tuleb ahjuvalmis küpsetuskarbis ning sobib suurepäraselt nii pidulauale kui ka igapäevaseks nautimiseks.

EAN
500 g 4740003017525

Koostisosad

seakaelakarbonaad 77%, vesi, rapsiõli, sibul 2%, ürdid (sh oregano, küüslauk), sool, suhkur, vürtsid, dekstroos, hüdrolüüsitud taimne valk, psülliumi kiud, lõhna- ja maitseained.

Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, sinepit, nisu, piima, rukist ja otra.

Valmistamine

Ahjus: eemalda fooliumkarbilt kartongist ümbris ja tee kahvliga kilesse mõned augud. Aseta karp koos lihaga eelsoojendatud ahju ja küpseta pöördõhu-programmil 180 °C juures 30 minutit. Eemalda karbilt kile ning lase lihal 10 minutit pruunistuda. Lõpuks lülita ahi välja ja lase lihal veel 15 minutit ahjus järelvalmida.

Kuumaõhufritüüris: võta liha karbist välja ning küpseta 180 °C juures 30 minutit. Lülita fritüür välja ning lase lihal seista umbes 10 minutit enne serveerimist.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.

Säilitamine

0…+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 762 kJ / 183 kcal
Rasvu 13 g
Sh küllastunud rasvhappeid 3,7 g
Süsivesikuid 1,5 g
Sh suhkruid 1,4 g
Valke 15 g
Soola 1,5 g