Sibula ja ürtidega ahjukael
Sibula ja ürtidega ahjukael on talveõhtute lemmik – sibul ning erinevad ürdid annavad mahlasele sealihale mõnusa klassikalise maitse. Hõrgu roa valmistamine on lihtne, kuna see tuleb ahjuvalmis küpsetuskarbis ning sobib suurepäraselt nii pidulauale kui ka igapäevaseks nautimiseks.
EAN | |
---|---|
500 g | 4740003017525 |
Koostisosad
seakaelakarbonaad 77%, vesi, rapsiõli, sibul 2%, ürdid (sh oregano, küüslauk), sool, suhkur, vürtsid, dekstroos, hüdrolüüsitud taimne valk, psülliumi kiud, lõhna- ja maitseained.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, sinepit, nisu, piima, rukist ja otra.
Valmistamine
Ahjus: eemalda fooliumkarbilt kartongist ümbris ja tee kahvliga kilesse mõned augud. Aseta karp koos lihaga eelsoojendatud ahju ja küpseta pöördõhu-programmil 180 °C juures 30 minutit. Eemalda karbilt kile ning lase lihal 10 minutit pruunistuda. Lõpuks lülita ahi välja ja lase lihal veel 15 minutit ahjus järelvalmida.
Kuumaõhufritüüris: võta liha karbist välja ning küpseta 180 °C juures 30 minutit. Lülita fritüür välja ning lase lihal seista umbes 10 minutit enne serveerimist.
NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.
Säilitamine
0…+4 °C
Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 762 kJ / 183 kcal |
Rasvu | 13 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3,7 g |
Süsivesikuid | 1,5 g |
Sh suhkruid | 1,4 g |
Valke | 15 g |
Soola | 1,5 g |