Sinepine seapraad kamaraga küpsetuskotis
Kamaraga seapraad, mille sinepine marinaad sobib suurepäraselt sealihaga ning toob nostalgiahõngu peolauale. Maitseainesegu koostises maitsetaimed, ürdid ja vürtsid.
Ahjuvalmis küpsetuskotis küpsedes jääb praad mahlane ja pehme. Viimistle krõbe kamar küpsemise lõpus kuumas grillrežiimis.
EAN | |
---|---|
~1,2 kg | 491028 |
Koostisosad
Sealiha 74%, vesi, vürtsid, sinep 2% (vesi, sinepipulber, suhkur, rapsiõli, sool, äädikas, vürtsid, säilitusaine E202), sool, suhkur, lõhna- ja maitseained, hüdrolüüsitud taimne valk, paksendajad: E415, E412; meepulber, säilitusained: E211, E202.
Võib sisaldada vähesel määral sellerit, soja, piima, nisu, otra ja rukist.
Valmistamine
Ahjus: Eelkuumuta ahi 180 °C-ni. Küpsetuskindlas pakendis maitsestatud toode on valmis ahju panemiseks, pakendit ei ole vaja enne ahju panemist avada ega lõigata. Aseta toode ahjuplaadile, eemalda pakendilt etikett ning küpseta liha 180 °C juures arvestusega 70 minutit 1 kg liha kohta. Soovi korral ca 5 minutit enne küpsetusaja lõppu eemaldada noa või kääride abil pealt kile ja pruunistada toodet ahjus grillrežiimil. Küpsetatud toode kasta üle praeleemega ja lasta enne serveerimist 5 minutit seista. Nipp! Küpsetamisel pakendisse kogunenud leemest saad valmistada maitsva kastme. Kuumaõhufritüüris: Võta liha pakendist välja ja küpseta 180 °C juures 60 minutit ning seejärel 200 °C juures 20 minutit, et kamar läheks pealt krõbedaks.
Säilitamine
0…+4 °C
Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 679 kJ / 163 kcal |
Rasvu | 10 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3.7 g |
Süsivesikuid | 1.2 g |
Sh suhkruid | 0.4 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1.2 g |