Kiire perenaise tex-mex-vormiroog

6-8
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

Koostisosad

800 g Kodune hakkliha
1 pakk (8 tk) tortiljasid (nt Santa Maria)
1 pakk fajita-maitseainesegu
400 g küüslaugu või ürtidega tomatipastat
1 purk (230 g) ananassisalsat (nt Santa Maria)
1 dl marineeritud pärlsibulaid
100 g riivitud juustu
Serveerimiseks:
hapukoort ja värsket salatit

Valmistamine

Pruunista hakkliha pannil, maitsesta fajita-maitseaineseguga. Jaga hakklihasegu tortiljade peale, keera rulli ja tõsta rullid võiga määritud ahjuvormi üksteise kõrvale. Kata rullid omavahel segatud tomatipasta ja ananassisalsaga. Puista üle riivitud juustu ning pärlsibulatega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, kuni roog on läbi kuumenenud ja juust sulanud. Serveeri värske salati ning soovi korral ka hapukoorega!