Koore ja röstsibulaga verivorst
Peenikesed ja pikad lambasooles verivorstid muudavad eriti hõrguks lisatud koor ja röstsibul – tõeline pühaderoog, mis maitseb kogu perele.
EAN | |
---|---|
350 g | 4740003017495 |
Koostisosad
odrakruubid, sealiha 18%, toiduveri 14%, seakamar, seapekk, röstsibul 5% (sh rapsiõli, nisujahu), rõõsk koor 4%, sibul, sool, majoraan ehk vorstirohi, vürtsid ja maitsetaimed, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), lambasool.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit ja muna.
Valmistamine
Eemalda pakend. Eelkuumuta ahi 180 °C-ni, krõbedama tulemuse saavutamiseks määri verivorstid õliga ning küpseta ca 20 minutit kuni vorstid on pealt krõbedad. Toode sobib ka pannil praadimiseks ja grillil grillimiseks!
Säilitamine
+2…+6 °C
Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1085 kJ / 260 kcal |
Rasvu | 16 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 4,9 g |
Süsivesikuid | 24 g |
Sh suhkruid | 1,2 g |
Valke | 5,0 g |
Soola | 1,7 g |