Pühade verivorst peekoniga

Kõige traditsioonilisem Pühade verivorst, kuhu oleme juba pakki kaasa pakkinud ka just paraja koguse peekoniviile. Krõbe peekon on verivorsti parim kaaslane! Vorstirohuga maitsestatud seasooles verivorst on just selline, nagu oma lapsepõlvest mäletad!

EAN
500 g 4740003001265

Koostisosad

Verivorsti koostisosad: odrakruubid, sealiha 21%, toiduveri 17%, seakamar, seapekk, lihavalk, sibul, sool, majoraan ehk vorstirohi, vürtsid ja maitsetaimed, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), seasool. Peekoni koostisosad: sealiha 97%, vesi, sool, stabilisaatorid: E450, E451, E452; dekstroos, antioksüdant E316, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator E262, säilitusaine E250.

Võib sisaldada vähesel määral piima, soja, sinepit, sellerit ja muna.

Valmistamine

Eemalda pakend. Eelsoojenda ahi 180°C-ni.
Parima tulemuse saavutamiseks küpseta esimesed 10 minutit ahjus vaid vorste. Seejärel laota vorstidele peekoniviilud ning küpseta veel ca 15 minutit kuni peekon ja verivorstid on meeldivalt krõbedad! Toode sobib ka pannil praadimiseks või grillil grillimiseks!

Säilitamine

+2…+6 °C

Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 978 kJ / 235 kcal
Rasvu 15 g
Sh küllastunud rasvhappeid 5.3 g
Süsivesikuid 13 g
Sh suhkruid <0,5 g
Valke 11 g
Soola 1.6 g