Verikäkk jõhvikatega, viilutatud

Klassikalisele verikäkile annab mõnusa hapuka maitsenüansi jõhvikalisand ning toote valmistamine on lihtne, kuna sobivad viilud on juba valmis lõigatud. Parima maitseelamuse saab, kui verikäkki pannil praadida ning serveerida koos hapukoore või kõrvitsasalatiga.

EAN
300 g 4740003017457

Koostisosad

toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, jõhvikad 5%, suhkur, vesi, sool, vürtsid (kardemon, kaneel, muskaatpähkel), dekstroos, sealihavalk, hüdrolüüsitud taimne valk, vürtside ekstraktid, pärmiekstrakt, päevalilleõli, modifitseeritud tärklis, säilitusaine kaaliumsorbaat.

Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.

Valmistamine

Eemalda pakend, küpseta toodet pannil keskmisel kuumusel ca 2 minutit kummaltki poolt, praeahjus temperatuuril 180 °C ca 20 minutit, kuumaõhufritüüris temperatuuril 180 °C ca 10-15 minutit või kuni meeldiva krõbedusastmeni.

Säilitamine

+2..+6 °C

Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 995 kJ / 237 kcal
Rasvu 11 g
Sh küllastunud rasvhappeid 4,9 g
Süsivesikuid 24 g
Sh suhkruid 5,7 g
Valke 13 g
Soola 1,8 g