Rakvere verivorst




Kõige traditsioonilisem Rakvere verivorst, mis on olnud aastaid eestimaalaste lemmikute seas. Vorstirohuga maitsestatud seasooles verivorst on just selline, nagu oma lapsepõlvest mäletad!
EAN | |
---|---|
500 g | 4740003003214 |
Koostisosad
odrakruubid, toiduveri 17% (EE), sealiha 13%, seakamar, seapekk, lihavalk, sibul, sool, majoraan ehk vorstirohi, vürtsid ja maitsetaimed, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), seasool.
Võib sisaldada vähesel määral piima, soja, sinepit, sellerit ja muna.
Valmistamine
Eemalda pakend. Eelkuumuta ahi 180oC-ni, krõbedama tulemuse saavutamiseks määri verivorstid õliga ning küpseta ca 25 minutit kuni vorstid on pealt krõbedad. Toode sobib ka pannil praadimiseks ja grillil grillimiseks!
Säilitamine
+2…+6 °C
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 886 kJ / 212 kcal |
Rasvu | 12 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3.8 g |
Süsivesikuid | 15 g |
Sh suhkruid | <0,5 g |
Valke | 11 g |
Soola | 1.6 g |