Teriyaki-mustika marinaadis ahjukael
Teriyaki-mustika marinaadis ahjukael pakub suurepärast maitse-elamust. Mahlane sealiha, millele annab erilise nüansi magusahapukate mustikate ja soolase teriyaki segu, pakub avastamisrõõmu. Suussulava roa valmistamine on lihtne, kuna see tuleb ahjuvalmis küpsetuskarbis ning sobib suurepäraselt nii pidulauale kui ka igapäevaseks nautimiseks.
EAN | |
---|---|
500 g | 4740003017532 |
Koostisosad
seakaelakarbonaad 71%, vesi, jogurt, mustikamoos 2,2% (sh mustikad 23%), teriyaki marinaad 2%, suhkur, sool, maitsetaimed, lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt, suitsutuspreparaat, sinep), toiduvärvid: E150c, E160c, punapeedi kontsentraadi ekstrakt; happesuse regulaator E330, paksendajad: E412, E415; modifitseeritud tärklis, säilitusained: E202, E211; dekstroos, psülliumi kiud, hüdrolüüsitud taimne valk.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, nisu, rukist ja otra.
Valmistamine
Ahjus: eemalda fooliumkarbilt kartongist ümbris ja tee kahvliga kilesse mõned augud. Aseta karp koos lihaga eelsoojendatud ahju ja küpseta pöördõhu-programmil 180 °C juures 30 minutit. Eemalda karbilt kile ning lase lihal 10 minutit pruunistuda. Lõpuks lülita ahi välja ja lase lihal veel 15 minutit ahjus järelvalmida.
Kuumaõhufritüüris: võta liha karbist välja ning küpseta 180 °C juures 30 minutit. Lülita fritüür välja ning lase lihal seista umbes 10 minutit enne serveerimist.
NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.
Säilitamine
0…+4 °C
Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 614 kJ / 147 kcal |
Rasvu | 8,6 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3,5 g |
Süsivesikuid | 1,4 g |
Sh suhkruid | 1,4 g |
Valke | 16 g |
Soola | 1,4 g |