EST

Retseptid

Kodune burger praesibula ja hapukurgiga

Neljale

Koostisosad

8 Leiburi Kaerasepiku pala viilu
8 Rakvere pihvid
4 viilu Epiim Special juustu
4 sl Felix Malbe sinepit
4 sl Felix tomatiketšupit
4 sibulat
4 hapukurki
lollo rosso salatit
Praadimiseks:
õli ja veidi soola (soovi korral ka tuhksuhkrut)

Valmistamine

Viiluta sibul õhukeselt, maitsesta soolaga ja kuumuta vähese õliga pannil keskmise kuumuse juures u 10 minuti jooksul, kuni sibularõngad on pehmed ja kuldsed (kena jume saad sibulale kiiremini, kui poole küpsemisaja pealt lisad sibulale näpuotsaga tuhksuhkrut).

Kuumuta pannil, ahjus või grillil pihvid vastavalt pakendi juhistele. Kui need on parajalt soojad, tõsta pihvidele juust ja kuumuta veel veidi, kuni juust hakkab sulama. Kuumuta ahjus, grillil või rösteris kiirelt saiaviilud, määri pooltele nii ketšupit kui sinepit. Tõsta alumistele viiludele kaks kotletti ja jaga nendele praesibul. Tõsta peale viilutatud kurk ja salatilehed ning kata pealmiste saiaviiludega.

Retsept ja fotot: Britt Paju