Grill-võileib sealihasteigi, ananassi ja punase kapsa salatiga

Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Jim & Cola grill-liha
1 ciabatta
100 g punast kapsast
1 porgand
1 rohelise sibula vars
0,5 tšillipipart soovi korral
poole sidruni mahl
½ ananassi
1 punane magus paprika
5 sl majoneesi
1 sl bbg-kastet

Valmistamine

Salati valmistamiseks riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga ja maitsesta 0, 5tl soolaga. Sega ja jäta 5 minutiks seisma, et köögiviljad pehmeneksid. Seejärel pigista käte vahel kergelt läbi (kasuta kummikindaid, et käsi kapsaga mitte määrida) ning lisa hakitud roheline sibul, sidrunimahl, hakitud tšilli ja 1 sl majoneesi. Sega läbi. Valmista ette ülejäänud koostisosad – lõika ananassilt koor ja viiluta viljaliha u 1 cm paksuselt. Poolita paprika ja puhasta seemnetest.

Poolita ciabatta ja määri kergelt õliga. Grilli steigid vastavalt pakendi juhistele. Lisa grillile ka paprikapoolikud ja grilli mõlemalt poolt u 5 minutit. Lisa ka ananassiviilud ja grilli kergelt jumekaks paari minuti jooksul. Ananassiga samal ajal saad grillil soojendada ka saia.

Kui kõik komponendid on valmis, sega 4 sl majoneesi ja bbq-kastmega kokku kaste. Määri pool sellest saia alumisele osale, tõsta peale kapsasalat, sellele ananassivilud ning viilutatud grill-liha. Pele tõsta paprikapoolikud. Määri teine pool kastmest ülemise saiapooliku sisule ja suru täidisele.

Serveeri niisamuti või lõika neljaks ja kinnita iga tükk grilltiku või steiginoaga.