Sinepine kartulisalat marineeritud kurgiga šašlõki juurde

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere marineeritud kurgiga šašlõkki
400 g keedetud noori kartuleid
150 g marineeritud kurke
8 redist
1-2 rohelise sibula vart
3-4 sl hakitud tilli

Kaste:
1 sl teralist sinepit
2 sl majoneesi
4 sl hapukoort
2-3 sl marineeritud kurgi vedelikku
soola-pipart

Valmistamine

Salati valmistamiseks viiluta kartul, kurgid ja redised ja kalla kaussi. Haki juurde sibul ja lisa ka hakitud till. Sega kastme koostisosad kokku ja kalla köögiviljadele. Sega hoolega läbi ja vajadusel lisa veel veidi kurgimarinaadi. Grilli šašlõkk vastavalt pakendi juhistele. Serveeri salatit valmis šašlõki juurde ja paku kõrvale veel näiteks mõned võiga määritud ja hakitud sibulaga üle puistatud leivaviilud.