Kooreses marinaadis liha grillitud kapsa ja sinepikastmega

2-4 tk
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk Rakvere kooreses marinaadis grill-liha
2 dl hapukoort
1,5 sl Dijoni sinepit
1 väike värske kapsas
5 väikest kurki
10 redist
4 rohelise sibula vart
4 sl hakitud tilli
soola, pipart, õli

Valmistamine

Sega hapukoor sinepi, soola, pipra ja tilliga. Lõika sibulate ülemistest rohelistest otsest u 5 cm maha ja haki samuti kooresegusse. Tõsta pool kastmest dipikaussi, ülejäänule sega sisse viilutatud kurgid ja redised.
Lõika kapsas kaheksaks sektoriks ja määri kergelt õliga ning maitsesta soola-pipraga. Tee sama ka järelejäänud sibulavartega. Grilli liha nii nagu pakend juhendab. Tõsta grillile ka kapsasektorid ja kuumuta mõlemalt küljelt u 3-4 minutit. Viimasena tõsta grillile sibulavarred ja kuumuta, kuni need lössi vajuvad. Serveeri liha koos grillitud kapsa ja sibulaga ning juurde paku salatit ja kastet.