Šašlõkk marineeritud kurgiga
Marineeritud kurk ja šašlõkk on kui kokku loodud. Panime kurgi sealihašašlõkimarinaadi, mis lisaks suurepärasele maitsestusele muudab ka liha hõrgumaks. Ikka käsitsi lõigatud eestimaisest sealihast.
EAN | |
---|---|
800 g | 4740003017242 |
Koostisosad
seakaelakarbonaad 77%, marineeritud kurk 19% (kurk, vesi, brändiäädikas, sool, vürtside ekstraktid, magusaine E954), sibul, küüslauk, sool, petersell, basiilik, lõhna- ja maitseaine.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit, nisu, rukist, otra ja piima.
Valmistamine
Eemalda pakend.
Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Küpseta šašlõkki grillil 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.
Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 30 minutit.
Pannil: prae pannil keskmisel kuumusel ca 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.
NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.
Säilitamine
0..+4 ºC
Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 755 kJ / 181 kcal |
Rasvu | 12 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 4,4 g |
Süsivesikuid | 1,3 g |
Sh suhkruid | 0,9 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1,2 g |