Šašlõkk marineeritud kurgiga

Marineeritud kurk ja šašlõkk on kui kokku loodud. Panime kurgi sealihašašlõkimarinaadi, mis lisaks suurepärasele maitsestusele muudab ka liha hõrgumaks. Ikka käsitsi lõigatud eestimaisest sealihast.

EAN
800 g 4740003017242

Koostisosad

seakaelakarbonaad 77%, marineeritud kurk 19% (kurk, vesi, brändiäädikas, sool, vürtside ekstraktid, magusaine E954), sibul, küüslauk, sool, petersell, basiilik, lõhna- ja maitseaine.

Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit, nisu, rukist, otra ja piima.

Valmistamine

Eemalda pakend.

Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Küpseta šašlõkki grillil 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.

Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 30 minutit.

Pannil: prae pannil keskmisel kuumusel ca 25 minutit tükke aeg-ajalt keerates.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.

Säilitamine

0..+4 ºC

Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 755 kJ / 181 kcal
Rasvu 12 g
Sh küllastunud rasvhappeid 4,4 g
Süsivesikuid 1,3 g
Sh suhkruid 0,9 g
Valke 17 g
Soola 1,2 g