Ürdimarinaadis grill-liha kaelakarbonaadist

Eestimaise sealiha kaelakarbonaadilõigud rikkalikus ürdimarinaadis, kus rohkelt sibulat, küüslauku, oreganot, petersell, musta pipart jm vürtse.

EAN
500 g 4740003017211

Koostisosad

seakaelakarbonaad 89%, rapsiõli, sool, sibul, ürdid 0,8% (küüslauk, oregano, petersell), suhkur, must pipar, vürtsid, lõhna- ja maitseained.

Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit, nisu, rukist, otra ja piima.

Valmistamine

Eemalda pakend.

Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril umbes 1 minut. Pööra lihatükke ainult üks kord. Kasuta pööramisel grilltange. Seejärel grilli liha ca 10 minutit kummaltki poolt.

Ahjus: eelsoojendatud ahjus küpseta liha pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 40 minutit.

Pannil: prae keskmisel kuumusel ca 10 minutit kummaltki poolt.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.

Säilitamine

0…+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 975 kJ / 235 kcal
Rasvu 18 g
Sh küllastunud rasvhappeid 0,5 g
Süsivesikuid 1,2 g
Sh suhkruid 0,9 g
Valke 17 g
Soola 1,4 g