Kadaka-metsamarja vardaliha kadakases demi- glace-kastmes
5
Koostisosad
1 pakk Kadaka-metsamarja kuivmarinaadis vardaliha 600g
400 ml Demi Glace kastet
170 ml punast veini
30 ml veiseliha fondi
15 g kadakamarju
1 rosmariini oks
10 g võid
Valmistamine
Küpseta liha eelsoojendatud ahjus 220 °C juures umbes 15 minutit, kuni tekib koorik. Sulata poti sees või, blanšeeri kadakamari. Lisa vein ja lase paar minutit haududa, et alkohol välja aurustuks. Peale seda lisa küpsetatud liha ja prae paar minutit koos veiniga. Lisa demi glace, pane rosmariini oksake sisse ja lisa veiseliha fond ning sega kergelt.
Lase madalal kuumusel kinnise kaanega umbes 1 tund haududa, kuni liha muutub pehmeks ja vedelik läheb paksemaks.